Tanulsz ma még a holnapi biológia érettségire?
Te sztem az a fajta lehetsz, aki dolgozatok előtt agonizál, hogy "jaj, el fogok vérezni, nem tudok semmit", aztán mikor kikapjuk a teszteket, kiderül, hogy ő az egyetlen, aki 100-ból 97%-ot ért el.
(Aztán meg azért sír, hogy jaj, miért nem lett 100% xD)
Jó, persze, hogy nem vagy ilyen, csak gonoszkodom, mert ideges vagyok, h lazára vettem az évet.
(tény, hogy a továbbtanulásom már be van biztosítva, szal mégha jól is sikerül a biosz+kémia érettségi, akkor is inkább oda fogok menni, ahova nem kellenek :D)
Na hogy ment?
Én a felét kapásból ki akartam vágni a kukába... a növényanyagcsere típusos feladat kiötlőjét pedig lassú tűzön pirítanám meg :/
Hát, az 5. feladat 4. részét nagyon félreértelmeztem arra nem tudom mennyi pontot kapok (4pontos volt tán), meg az ökológiából a nyáras-borókás, bükkös, cseres-tölgyesnél a számok beírása szinte csak tipp volt :S
A többi tán jó volt nagyjából, kivéve ha jól elnéztem valamit vagy kihagytam valamit az esszéből, ami benne van a megoldókulcsban. Sosem lehet tudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!