Emelt biosz érettségire mely témaköröket nézzem még át nagyon alaposan?
Sztem fogd a Panemsulis Biológiát, olvasd el egyszer alaposan, aztán bízz magadban.
Biokémiát nem árt sztem alaposabban, mert egyre több van.
Arra, hogy az arénába lépés előtt közvetlenül, 1-2 nap alatt összefoglald a részletesebb könyvekből megszerzett ismereteidet, a Panemsulis a tökéletes... lényegre törő, átfogó és relatíve rövid (kb. 400 oldal)
Írásbelire készüléshez sztem alapvető. :)
De már mind1, vszeg holnap reggelig már az se sokat segítene, ha most rögtön a kezedben teremne xD
neee, csak a mensturációtól őrizzen meg az Atyaúristen... bemagoltam úgy-ahogy, de nem vágom...
Egyébként kérdező, azokból a könyvekből, amiket te mondtál, nem annyira jó ismételni, pláne a mozaikosból... rengeteg felesleges infó van benne! :(
Van egy pont, ahol nem értem, mi miért történik... de nem kezdem el fejtegetni, mert drága az idő (most épp egy kötelező 10 perces szünet van), ma még vár rám a szexi állattan, némi növénytan, pár evolúciós rész, na meg a mozgás szervrendszere egy kis ökológiával megbolondítva!
Lightos! x/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!