Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gimisként esetleg majd milyen...

Gimisként esetleg majd milyen munkát vállalhatok nyelvtudással? Úgy plusszba. Így diákmunka szerűnek.

Figyelt kérdés
Akkor vállalhatok fordításokat?Úgy értem hogy például beadnak nekem egy papírt,egy szöveggel,hogy fordítsam le:Szóval nem szóban,hanem írásban.Vagy különórát,korrepetálást suliban vállalhatok kicsike összegért más diáknak?Ezek csak ötletek.Talán jól jönne,meg gyűjtenék ezzel előre,és másoknak is segíthetnék vele.Egyéb ötlet?Az számít hogy milyen nyelvekről van szó illetve db?

2012. máj. 13. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát az attól függ, hogy mennyire ismered az a bizinyos nyelvet(eket). Szerintem fordítást papíron nem tudsz vállalni, max ismerősöknek, barátoknak. A korrepetálás meg ugye, hát igen. Ha jól tudsz magyarázni és ezt a többiek tudják, akkor szívesen kérnek segítséget. ( én pl a kémiát szoktam magyarázni) És szerintem van, aki ezért pénzt is képes adni, főleg ha nem valami jó anyagi környezetben él.
2012. máj. 13. 20:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát angolt 8 éve tanulok,középfokú nyelvvizsgám van belőle,szeptemberben megyek felsőfokú szóbelire.jövőre leszek kilencedikes.A többi nyelv a francia és orosz.Franciát fogok tanulni,de azt már elkezdtem,és fogom folytatni,abból középfokú nyelvvizsga majd simán meglehet.Merthogy olyan könyvekből tanulok.Orosz pedig a ,,véremben van".Egyik nyelvem.A különórát azt azért mondtam mert talán segíthetnék is vele másoknak,és mert talán valakinek hosszabb ideig lenne rá szüksége.És hát én tényleg úgy értem hogy ha nagyon nem érti valaki,és tényleg nem sokért,kevés összegért.Vagy anélkül.
2012. máj. 13. 21:00
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
Te igazán nagyon kedves ember lehetsz. csak figyelj arra nehogy kihasználjanak. Észre sem veszed és minden nap a te házidat másolják, dogák előtt meg a nyakadon ülnek, hogy magyarázd már el. Amúgy profi vagy, de én a helyedben a francia helyett a németet választanám, hidd el az talán nehezebb mint a francia.
2012. máj. 13. 21:12
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát arra odafigyelnék.Nem engedném azt meg.;)Amúgy én ennyire kedves lennék?:O

Ha nem éri,akkor idejében kérdezze,ne doga előtt!;)Amúgy a németet azt nem választhatom,azon a tagozatom a francia kötelező.Esetleg cserélni lehet,ha egy németes franciát akarna tanulni.Köszönöm a válaszokat:)

2012. máj. 13. 21:25
 5/5 A kérdező kommentje:
*érti
2012. máj. 13. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!