A mai angolon előttem ült,az egyik o.társam aki eléggé gyengén muzsikál angolból... És állandóan kérdezgetett (amikor a tanár nem figyelt annyira) én pedig nem segítettem neki sokat, mert attól 'féltem', hogy ha netán rossz, akkor legyen feltűnő, hogy ennyi rossz válasz megegyezik.
Egyáltalán nem vagy gonosz! Még a végén téged sodort volna bajba. Ennyit nem ér az egész, hogy jószívü legyél, aztán meg a te érettségid rovására ment volna.
2012. máj. 10. 18:57
2/8 anonim válasza:
Már szerintem azért is túl kedves vagy, hogy egyáltalán segítettél.
2012. máj. 10. 18:57
3/8 anonim válasza:
Tavaly nálam is ez volt német érettségin, épp egy olyan leányzó ült mellettem, aki nem volt toppon németből, s állandóan oldalba bökött hogy ez mi meg az mi. Aztán a tanár persze engem vett észre és rám szólt, hogy ne dumáljak. Egyáltalán nem vagy gonosz, ilyenkor mindenki a saját munkájára koncentráljon és az, aki ilyenkor kér a másikról segítséget, abban tudatosuljon, hogy nem csak saját magát, de a másikat is bajba sodorhatja.
2012. máj. 10. 19:01
4/8 anonim válasza:
simán lehet
csak mindig a jótevő húzza a rövidebbet
2012. máj. 10. 19:04
5/8 anonim válasza:
NEM!
Ha elkapnak, sz*rul jársz. Ne kockáztass. Nem kötelességed segíteni, a másik hibája, ha nem gyakorolt eleget/meg akkor miért ment angolra? Németet is választhatta volna, vagy nem tudom.
Amúgy nálunk azt mesélték, az volt necces, mikor kb. 9 ember ugyanazt rontotta el, az észrevehető.
2 embernél nem vészes.
2012. máj. 10. 19:08
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat : )
Csak azért van egy pici rossz érzésem, mert megnéztem a megoldásokat (ugyan nem hivatalosakat) de amiket kérdezett, az pont hibátlan lett nekem.
Azért remélem meg lesz neki a kettes!
2012. máj. 10. 19:11
7/8 anonim válasza:
Mi ezért oldottuk meg együtt a feladatokat a felügyelő tanárral XD és nem volt gond.... amúgy nem vagy az, a súgásnak is vannak határai, végülis nem diktálhatod le az egész feladatsort....majd szóbelin javít ha nem lett jó neki.
2012. máj. 10. 19:11
8/8 anonim válasza:
Nem vagy gonosz. Miért kéne kockáztatnod a saját érettségidet?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!