Szerződéses katona fizikai alkalmassága?
Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni, hogy ugye mivel 2 féle módon zajlik, egy akik voltak sorkatonák és akik nem, akik nem, mint én, azoknak van egy alapképzés, asszem 2-3 hónap, v 6 nem emlékszem pontosan, a kérdésem, hogy a fizikai, pszichológiai alkalmassági a Petőfi laktanyában (Pesten) ezen felkészítés előtt, vagy után történik?2012. máj. 9. 18:19
1/2 kismaci86 válasza:
Az alapkiképzés előtt történik az alkalmassági vizsgálat.
Készülj fel rá, hogy legtöbb esetben jóval előtte szokott lezajlani. Hallottam olyanról aki 6 évet várt jelentkezéstől az alapkiképzésig, de olyat is akinek csak pár hónapot kellett várnia. 3 hónap az alapkiképzés, ez alatt számíts arra, hogy ha bevonulsz és csak középiskolai végzettséged van nyelv vizsga nélkül legfeljebb 65.000 ft környékén inkább ez alatt valamivel, legalábbis idén e körüli volt a járandóság a kiképzendőknek. Következő bevonulások idén, ha jól tudom csak június és szeptember magasságában lesznek. Csak, hogy adjak egy kis plusz infót. :)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi
2012. máj. 31. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!