Tanultam érettségire de se a töri, se a magyar nem úgy sikerült ahogy szerettem volna?
Figyelt kérdés
nektek h mentek2012. máj. 9. 14:29
1/8 anonim válasza:
töri jól, kb 4-es, magyar neccesebb... de nekem a matek szamit tovabbtanulasnal, erre azt rontom el :/
2/8 anonim válasza:
a magyar szövegértés része sz*r volt. Magyartanárunk szerin nemigen lett senkinek 30 pontosnál jobb. Pedig van egy jogra készülő osztálytársam, aki rengeteget tanult töriből meg magyarból, a legutóbbi próbaérettségije magyarból 98%-os lett. De állítólag neki is vacak lett ez. A történelem első része vicc volt, a második rettentően sz*patós. Legalábbis ha összehasonlítod az előző évek esszéfeladataival. 1) Nem volt normális forrás 2) az atlaszt sem nagyon tudtad használni hozzájuk. Az meg a hab a tortán, hogy olyan feladatot tettek be, amelyhez nem is volt térkép, pedig a feladatban ki volt adva, hogy használd a térképet. Milyen térképet? Hol? Valaki megdobna vele?:D Ez volt az én reakcióm:) A bethleni konszolidációhoz tudás kellett, IV. Bélához szintén. Ahhoz képest, hogy már a könyökömön jön ki a sok "Ne is törődj a törivel, az a legegyszerűbb, 3 dolog kell a biztos ötöshöz: atlasz+logika+források" duma. Így jártunk. Remélem a természettudomány viszonylag könnyebb lesz. Szerencsére nekem csak az emelt kémia/biosz számít.
3/8 anonim válasza:
Én is a matekot rontottam el (emelt) és nekem is az számítana, de szerencsére így is fel fognak venni. Töri meg majdnem hibátlan, de szart se érek vele. :D
4/8 anonim válasza:
Töri katasztrófa, magyar elmegy, matekban meg olyan 52 pontot számoltam össze a hivatalos megoldókulcs alapján.
5/8 anonim válasza:
A magyar jó lett, a szövegértés kb. 92%, és az érvelést is jónak érzem, a töri és a matek siralmas. Szerencse, hogy nekem a magyar kell :)
6/8 anonim válasza:
3. válaszoló! kezet foghatunk! :D de szerencsére én is azt számolom, h fel fognak venni! (koppkopp) :D
7/8 anonim válasza:
en is nagyon mellenyultam a mateknak.
emeltet irtam de a hasabosat nem sikerult kihozni es nagyon duhos es csalodott vagyok mert az egy konnyu feladat volt es meg kellett volna tudnom csinalni :(((( mellesleg nem volt nehez de en elrontottam :((
a tobbi erettsegi is rossz lett pedig ilyen «osztalyegyiklegjobbja» voltam mindig.
jobbat akartam :,(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!