1 hónap alatt fel lehet készülni megfelelően a szóbeli érettségire magyarból?
Figyelt kérdés
Megfelelően, tehát nem ilyen csak-menjek-át szinten.2012. máj. 5. 16:27
2/9 anonim válasza:
1 hónap alatt??? Középre?
Ne viccelj már. 2 hét is bőven sok.
3/9 anonim válasza:
én szerintem 1 hét alatt fogok rá felkészülni, és az ötösért hajtok... szóval 1 hónap alatt?! igen, szerintem kényelmesen fel lehet! :)
4/9 anonim válasza:
Ne röhögtess. Kidolgoztam a saját órai jegyzetemből a tételeket pár hét alatt, mindig pötyögtem kicsit meg anyám is besegített. Megofrmáztam a jegyzetet, azalatt már vagy 5x elolvastam az egészet, hogy jól írtam-e, szépen is néz ki majd nyomtatásnál stb stb. Egy hétvége alatt benyaltam hibátlanra az egészet plusz az osztály több, mint a fele is abból ment át igen szép pontszámokkal. Na, ennyire nehéz xD
5/9 anonim válasza:
Azért ahhoz kell ész is. Nekem föci pótvizsga 1 hónap alatt ment 3-asra...mindenki más
6/9 anonim válasza:
Magyar szóbelit nagyon hamar meg lehet tanulni, főleg hogy abból kérdeznek, amit órán vettetek. Kevés a tanulnivaló.
Föci más, az nehezebb, ahhoz ész is kell
7/9 anonim válasza:
Emberek, én egy napot készültem rá és ötös lett! Sajnos ez tükrözi is a jelenlegi érettségi színvonalát és értékét!
8/9 anonim válasza:
Kevés a tanulnivaló? Na ne már...3-4 oldalas tételek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!