Hogy sikeresült a töri érettségi? (magyarázat vélemény lent)
Hoffmann Rózsi nagyon kitett magáért, garantált szivatós anyagot hozatott össze. Esszé terén volt max pontosra írható? Szerintem nem, mert:
Egyetemes töri (rövid): ENSZ , mi alig tanultunk valamit róla forrásnak pedig az 3-4 név kevés volt.
Levantei kereskedelemet volt célszerü választani de még az se az a hú de könnyű csak több segítség van belőle.
Magyar (rövid): bejött, amitől féltem Bethleni konszolidáció :S, itt a IV. Béla intézkedési volt a legkönnyebb.
Hosszú esszéből se voltak lusták kikeresni a legnehezebbeket: Kiegyezés (ezt választottam) , tartalmas és sok fogalmat kell tudni.
Magyarország 3részre szakadása
Emberi jogok, kissebbség stb -.-"""
nyugi az emelt még nehezebb volt..
sokkal szopatósabb feladatot állítottak össze nekünk..
Lehet, hogy amit te könnyűnek látsz, az másnak nehéz.
Csak attól függ, ki mit tanult meg jobban.
Utolsó: Neked annyi eszed van, mint amennyi kilátszik, így az írásod alapján.
Attól, hogy nehezebb az érettségi, miért jutna be kevesebb ember?
Nem tűnt fel, hogy az érettségizők pontszáma alakítja a ponthatárt?
Megadnak egy létszámot, amit fel tudnak venni (legyen x), sorba állítják a jelentkezőket, és felveszik az első x embert. Annak az embernek a pontszáma a ponthatár.
Ha mindenkinek olyan cefet szarul sikerül, mert olyan oltári nehéz volt, akkor szimplán alacsonyabb lesz a ponthatár. Attól nem fog kevesebb ember bekerülni.
A minimum pontszám meg 240!!! Annyit még akkor is össze lehet szedni, ha minden érettségi k.a nehéz.
az esszék nem voltak nehezek!! én a levantei kereskedelmet, az ország 3 részre szakadását és a reformkort válaszotottak
a teszt rész...ott voltak szívatósak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!