Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 2012 Történelem Emelt?

2012 Történelem Emelt?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy ki milyen esszékre számít? :)
2012. máj. 8. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:
vmi könnyűre.. :)
2012. máj. 8. 16:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Én angol vagy francia forradalomra, esetleg Hollnadia létrejöttére, Földrajzi felfedezések, 1848-1849, Napóleon, Olasz fasizmus

Eddig ezek a tippjeim, kicsi az esélye, hogy bármelyik bejön. Abból indultam ki, hogy ami benne van a szóbeli témakörökben, általában nem adnak belőlle esszét.

2012. máj. 8. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Neked hogy sikerült?

Szerintem nagyon nehéz volt az eddigiekhez képest.

Az esszék között se volt egy potya se, talán a Szent Istvános, de azt meg nem tudtam választani, mert nem jött volna úgy ki..

Nekem nagyon rossz lesz.

2012. máj. 9. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, az első részben három feladatból 1-2 választ elszúrtam:( A mai magyar demokráciás, az népességváltozásos, és a nemzetiséges feladatnál eléggé elkeseredtem. kb 5-10 pontot vesztettem.

Az esszék nekem pont jól jöttek ki. 56-ot, nemzetiség a XVIII. századbant, skolasztikát, és afrikai gyarmatosítást választottam. Szerintem a skolasztika lett a leggyengébb de nem vészes mert könnyű téma.

te melyikeket válsztottad?

2012. máj. 9. 16:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Talán nem lesz olyan vészes, de voltak érdekes részei az biztos ! ...
2012. máj. 9. 17:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Bár nem a kérdéshez vág, de szerintem nehéz volt, nagyon sokat készültem rá, és kifogtam azokat a témákat az első részben amikből pont h nem vok vmi jó... de az esszék szerintem jók voltak.
2012. máj. 9. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!