A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem milyen tantárgyakat kér a felvételizőktől?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy van-e valami elvárásuk, hogy emelt matek, vagy fizika érettségi, ilyenek, amik nincsenek benne az alap érettségibe. 11.es vagyok és oda szeretnék jelentkezni, és nem találom az oldalon. Pilótának szeretnék tanulni, de ha esetleg nem vennének fel akkor nyomozónak.2012. máj. 7. 21:29
1/2 anonim válasza:
attól függ, hogy milyen szakra jelentkezel. a felvi.hu-n mindent megtalálsz :) egyébként szerintem azért nem találtad, mert már összevonták a Rendőrtiszti Főiskolával, plusz a Corvinus egyik karával, szóval Nemzeti Közszolgálati Egyetem lett belőle. a régi Zrínyi lett a Hadtudományi Kar, az RTF a Rendészettudományi Kar, a BCE pedig a Közigazgatási Kar
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ezeket tényleg nem tudtam.
2012. máj. 7. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!