Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a zalaegersz...

Mondeo kérdése:

Mi a véleményetek a zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnáziumról?

Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 20:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért érdekel? Én tudok mesélni:)
2010. márc. 1. 21:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Szeretném tudni a városba(vagy akárhol:D) hogy tartják számon...:)Mondd el légyszi te miket hallottál/tapasztaltál!
2010. márc. 1. 21:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem olyan jó suli mint ahogy sokan gondolják. Sok orvos meg ügyvéd "befizeti" a gyerekét és csodálkoznak h a hülyegyerek nem képes tanulni.

Elég sokat elvárnak a diákoktól de a tanárok nagyrésze sz@r

2010. márc. 2. 16:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Na szóval, tudok róla mondani jót is, rosszat is. A tanárok nagyrésze jó szakember (díjak stb.), de nem mind jó tanár is, szóval itt is vannak jó tanárok meg kevésbé jók. Sokat várnak el, szóval ha valaki kifejezetten okos és tehetséges valamiben, akkor itt igencsak törődnek vele. Viszont ha semmi egyebet nem tudsz felmutatni, csak hogy okos vagy, de semmiben sem különlegesen, akkor nem nagyon figyelnek rád. A közösségek általában jók, vannak balhék, csak talán kisebbek, mint kevésbé 'menő' helyeken. Viszont az itteni diákokat sok attrocitás éri egyéb iskolák tanárai által (pl. versenyek, emelt érettségik), akik be akarják bizonyítani, hogy nem olyan 'hű, de okosak' az idejárók. Nem épp rossz iskola, de nagyobb a neve, mint amit fel tud mutatni, de szerintem ez máshol is így van. Én összességében szerettem odajárni:)
2010. márc. 2. 16:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2010. márc. 2. 19:38
 6/9 anonim ***** válasza:
És az igaz, hogy a Zrínyiben régebben minden évben öngyilkos lett egy-egy diák??
2010. márc. 2. 20:30
 7/9 anonim válasza:
Az a véleményem hogy kockafejű banda
2010. márc. 30. 15:59
 8/9 anonim ***** válasza:

utolsó hát jaja:D nem ám, elég híres zalában, mindenki azt mondja róluk hogy kockák, de nem mindegyik. előző válaszok echte jók.. :D

már csak a fazekas jobb ennél.

2010. nov. 17. 19:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia!Én speciel oda járok (és egy ideig még oda is fogok),úgyhogy nem "ezt meg azt hallottam róla" alapjon válaszolok.Természetesen az igaz,és nem véletlenül terjesztik ezt róla,hogy sokat kell benne tanulni,mindenből keményen számon kérnek.Úgyhogy kitartás az nem árt.Ám nem kell egyöntetűen "lekockázni" az oda járokat,mert ez így nem igaz.Hozom példának az osztálytársaimat,akik közül nem egy van,akinek nem túl fényes jegyei vannak(1,2,3 főleg),már olyan is volt,aki elment,mert nem bírta.A tanárokkal kapcsolatban két kategória van:a személyisége nem a legjobb,de negyon jól tanít és van olyan,aki szimptatikusnak tűnik a nagy többségnek,de a tanításhoz lövése sincs.Pl. a mi osztályunkban pusztán csak azért utálják sokan az egyik tanárt,mert jó sokat követel,többet mint az átlag.Érettségin viszont tuti nem szívunk vele,az a jó.Ellentétben a másik osztállyal,akiknél mindenki imád egy másik tanárt,mert nagyon "pozitív",ám tanulni alig kell nála.Szerintem az idősebb tanárok jóval jobbal,csak elmennek nyugdíjba,a fiatalok pedig rontják az iskola színvonalát rendesen.Ez csak az én személyes meglátásom a témáról.Amúgy a sok tanulás szerintem nem árt,ha olyan egytemre készülsz.(Én pédául orvosira,úgyhogy jól jön:))
2011. jan. 4. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!