Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van olyan köztetek aki ma...

Van olyan köztetek aki ma vizsgázott magyarból emelt szinten?

Figyelt kérdés
Nektek hogy siekerült? mit szóltok az esszé feladatokhoz?

2012. máj. 7. 17:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
szintén Odüsszeia ^^ biztos vagyok benne hogy mi dönthetjük el.. én is beosztottam magamnak a tételeket, de mire megtanulom az egyiket, elfelejtem a másikat.. én 8-án érettségizek, és a Corvina kiadó könyvéből tanulom a tételeket. de 8-án véééééége b*sszus.. utána még van egy középszintű töri spanyolul de az már semmi ehhez a sz*rhoz képest :DDD
2012. máj. 24. 11:07
 12/20 anonim ***** válasza:
ja, én is így vagyok vele :D megtanulok 2 újat, elfelejtem az előző 2-t. az agyam nem képes több információt befogadni :DDD alig várom hogy VÉGE LEGYEN már! nekem is már csak egy töri lesz ezután. megváltás
2012. máj. 26. 13:27
 13/20 A kérdező kommentje:
jah énis..csomó ideig ülök egy tétel felett és mikor feladom akkor is úgy gondolom h nem jutottam előbbre..nem tom mi lesz a vizsgán, de szeretnék már túlenni rajta..meg érdekel már a június 5 -i megtekintés is :D
2012. máj. 31. 14:12
 14/20 anonim ***** válasza:
FONTOS! Ti hogy tudjátok, mi az első tétel címe?? Arc poeticus vonatkozások vagy forradalmi látomások Petőfinél? :O
2012. máj. 31. 19:51
 15/20 A kérdező kommentje:
Hát sztem forradalmi látomások, csak abban a corvinás tételes könyvben a tavalyi van benne, nem ? :S de amúgy ezt én is észrevettem..
2012. jún. 1. 07:43
 16/20 A kérdező kommentje:
Nah kinek milyen lett az írásbelije ? :)
2012. jún. 5. 10:30
 17/20 anonim ***** válasza:

nekem 83 ponz, húúúú nagyon örülök! :)

és Neked?

2012. jún. 6. 12:32
 18/20 A kérdező kommentje:
Nekem is annyi lett:) hát akkor mindkettőnknek gratulálok :D most már csak a szóbeli van hátra
2012. jún. 6. 12:51
 19/20 anonim ***** válasza:

ezaaaaaaaaaaaaaaaaz túléltem! :D

irodalomból Dosztojevszkij-t húztam, nyelvtanból a szinkrónia és diakróniát

nem is volt annyira vészes :)

hajrá nektek is! ;)

2012. jún. 9. 13:17
 20/20 A kérdező kommentje:
de jóó neked, én csak holnap megyek :S és nagyon izgulok!
2012. jún. 10. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!