Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy működik? (egyetem)

Hogy működik? (egyetem)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy egyetemen mi alapján tesznek át valakit állami támogatottról fizetős képzésre? Pl. ha valaki nem teljesít több tárgyat, vagy átlag alapján? Köszi!
2012. máj. 5. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Átlag alapján. De az átlagszámításnak szerves része a teljesített kreditek száma, úgyhogy végül is mindkettő számít.
2012. máj. 5. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Általában a fizetősök felső 10-15%-t szokták kicserélni az államisok alsó 10-15%-val.
2012. máj. 5. 13:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálunk akkor tesznek át, ha egy év alatt nem teljesítesz min. 30 kreditet. (átlagban fél év alatt veszel fel 30-at).

Ha egy évfolyamon csak 1 ilyen tanuló van, aki nem teljesíti a minimumot, akkor csak őt teszik át.

Visszafelé nem tudom, hogy működik a dolog...

2012. máj. 5. 15:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Amit a 2. ír az eléggé baromság, azt ilyet csak beszélik, nincs semmi ilyen cserebere. Amíg az államis, mégha kettesre is, de teljesíti az előírt minimum kreditet, addig államin is marad. Aki nem, azt fogják letenni fizetősre, de az ilyen nagyon ritka. Aki államin van, nem véletlen került oda.
2012. máj. 6. 01:43
 5/5 anonim ***** válasza:
TO is ezt mondta nálunk, szóval nyilván te tudod jobban.
2012. máj. 6. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!