Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jobb agyféltekés rajzolás, de...

Jobb agyféltekés rajzolás, de hogyan?

Figyelt kérdés
Csak graffitiket tudok rajzolni amik nagyon jól mennek,olyan szintem hogy kérnek tőlem rajzokat,de ez mellékes.Nagyon szeretnék sokkal jobban és szebben rajzolni,mert minden vágyam hogy egy rajz suliba felvegyenek,de nem hiszem hogy graffitikkel felvennének.Valaki tudna ötletet adni ?

2012. máj. 4. 17:17
 1/5 anonim válasza:
vannak ilyen tanfolyamok, 3 naposak általában, olyan 40-50e ft körül megtanítanak elég frankón rajzolni. Persze ettől még nem leszel művész, de elég jó tudást ad, realisztikusabbak lesznek a rajzaid.
2012. máj. 4. 17:24
 2/5 anonim ***** válasza:
2012. máj. 4. 17:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a rajzolást egy tanfolyamon nem lehet megtanulni. Vkinek van érzéke hozzá, vagy nincs. Ha van, akkor tanárral fel tud készülni, meg tud tanulni, de ahhoz idő kell és még ennél is több szabadidő. Magától is meg tud az ember, de az még több idő
2012. máj. 4. 19:04
 4/5 anonim válasza:
^óriási butaság amit írsz. bárki megtanulhat realisztikus módon rajzolni. persze van, aki tehetségesebb, és jobb a szeme, és alapból szépen rajzol, de a rajzkészség ugyanolyan tanulható dolog, mint a nyelvek.
2012. máj. 4. 19:21
 5/5 anonim válasza:

40-50ezer?? ez hülyeség. ahol én voltam ott 24000volt. most májusi akcioként 22000ért el lehet végezni.

én ezt ajánlom ha pesti vagy:

www.rajzoljunk.hu

mindig az alapján válassz hogy milyen képeket találsz a galériában. de ezt a csaj is leirja mire kell figyelni.ahol gagyin néznek ki a képek az nem jo tanár. én maximálisan meg voltam elégedve, mindenre odafigyelt.

2012. máj. 5. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!