Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Jobb agyféltekés rajzolás?

Jobb agyféltekés rajzolás?

Figyelt kérdés
Sok ilyen tanfolyammal találkoztam az elmúlt időszakban ehhez kapcsolódóan. Arra gondoltam, hogy kipróbálom, de előbb tapasztalatokra lennék kíváncsi. Tényleg hatékony? Látható eredményei vannak napok/hetek alatt?

2012. ápr. 17. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:

régebben amikor elkezdtem rajzolni én is belebotlottam a könyvbe, belenéztem, de nem nagyon ragadott meg. én ink a Rajz ABC-t használtam (neten is fent van pdf-ben).

aztán később megint elővettem ezt a jobb agyféltekes dolgot, és sztem elég nagy hülyeség. nincs semmi értelme az egésznek. 1-2 ember véleményét kikérdeztem, és ők is h.lyeségnek tartották...

2012. ápr. 17. 19:22
 2/4 anonim válasza:
Én most a jobb agyféltekés könyvből tanulok és a rajzaim terén is emelkedett a tehetségem, bár a tanfolyam szerintem jobb és most azon vagyok, hogy összespóroljak annyi pénzt és elmehessek a tanfolyamra.
2012. ápr. 19. 16:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon hasznos egy tanfolyam,majd én is akarok menni,de előbb megpróbálom egyedül egy letöltött könyvből.Egy osztálytársam( 14 éves,lány) elment rá.Nem mondom,hogy rosszul rajzolt azelőtt,de egy nagy NULLA tudása volt ahoz képest,ahogy most rajzol!Portékat is k*** jól rajzol,egyszerűen tökéletes!
2012. ápr. 23. 19:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Autodidakta módon régebben csináltam és nem tudtam még akkor se portrékat rajzolni,de láttam eredményt.
2012. ápr. 25. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!