Ti akik itt fenn vagytok és olvassátok az oldalt ki fog közületek most érettségizni?
Figyelt kérdés
Csak egy kíváncsi kérdés...Én most fogok,tanulgatok ahogy suli időben...Ti hogy vagytok ezzel??2012. máj. 3. 19:14
1/7 anonim válasza:
Én idén csak kiegészítő érettségit csinálok, tavaly érettségiztem rendesen. Akkor időben (januárban) elkezdtem készülni rá, nem volt olyan gondom, hogy le voltam maradva, illetőleg nem kellett suliból sem lógnom, hogy rendesen fel tudjak készülni. Olyan érettségim lett, amilyet akartam. Most itthon vagyok és igyekszem minél több időmet a tanulásra fordítani. Elvégre ezen múlik a felvételim és több évet már nem halaszthatok.
3/7 A kérdező kommentje:
Rendicsek köszi :) Sok sikert!
2012. máj. 4. 22:59
5/7 Nonababy válasza:
Én :DD Sok sikert mindenkinek!!!!!!
7/7 A kérdező kommentje:
:)))
2012. máj. 11. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!