Gazdálkodás és menedzsment költségtérítéses. Szerintetek elég a pont?
A felvételi pontkalkulátorral kiszámítottam, hogy nagyjából mennyi pontom lesz. Olyan 405 és 420 között.
Emelt szintű érettségivel és 2 nyelvvizsgával.
Szerintetek közgázra, költségtérítésesre (nem Budapestre) ennyi ponttal felvesznek?
Tavaly kb 200valamennyi volt a pont.
Szerintetek? Én nagyon szeretném ha felvennének. :S
Fuu....ajaj jajj aaj ne ijesztgess itt...:D
Igen felvesznek , nagyon durva lenne ha ennyivel nőne a ponthatár. Eddig államin voltak így körül nem? Most hogy fizetni kell szerintem alacsonyabb lesz(az állaihoz viszonyítva), nem hogy még 420 is kevés :O én 350 körülire tippeltem volna a határt remélem az közelebb lesz az igazsághoz :D am én is gazdasági szakra jelentkeztem, de nekem nem lesz emelt érettségim kb. 390 pontra számitok +- 10 pont
Igen éln is, mert én menedzsmentre a törit viszem (mert azt is lehet) én is olyan 395-420 közöttire számolok, tavaly fizetősön kb 200valamennyi volt.
Azért durva lenne ha ennyire emelkedne. :S Reméljük marad a te igazságod, a 350 :D
Olyan nincs hogy ha 460 pont akkor senki nem kerül be :D mert nem csak a hasukra csapnak hanem a sorban utolsó ember pontja lesz a ponthatár.
Megnéztem neked ,a keretszám 15<70, tavaly mondjuk jelentkeztek összesen 185-en most 102-en,
tavaly felvettek államin 13 embert így volt a ponthatár 395 , és még költségesen 8 embert minimum határral :D (200 volt)
szóval a sorban a 13. embernek 395 pontja volt tavaly
most minimum 15 embert felvesznek
szóó nem lesz 460, de még 400 sem...van rá egy söröm :D
NYME-KTK
Nekem most nléztem kb 395-410 pontom lesz. Remélem elég :S Vagy nem? Költségtérítésesre
Nem akarok fölöslegesen újjabb kérdést kiírni, ezért ne haragudj, h ide írok :)
Pénzügy és számvitel szakon szerintetek mennyivel emelkedik ott a ponthatár? Csak ktgtérítésesen indul a szak sajnos mindenhol, de nagyon reménykedek, h bekerülök :)
405 pontom lett erre a szakra, gazd. és menedzsment költségtérítés.
Szerintetek elég?:) NYME-re
Igen elég lesz, de nem értelek titeket. Felvin mindent meg lehet nézni.
1. kevesebben jelentkeztek mint eddig államira (költségesről ne is beszéljünk)
2. eddig államin is kevesebb volt a pont, mint most neked szóval a változások előtt is jó esélyed lett volna
3. nem vesznek fel kevesebb embert csak most mindenki fizet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!