Saját számítógép elhelyezése a kollégiumi szobába?
Valóban kolifüggő. Ahol én laktam, az is ilyen baráti kolesz volt, se beléptető rendszer se semmi, csak egy portás, de ő mindenkit ismert arcról. Megállította azt, aki nem oda tartozott, személyit kért, regisztrálta. Ha valami eltűnt volna azonnal gyanús lett volna, hogy idegen járt a koliban, mivel egy ilyen kis kóterban feltűnés nélkül semmit nem lehetett volna ellopni, nomeg nem is akartunk. Nyugodtan tárva nyitva lehet hagyni az ajtókat laptopokkal, mindennel együtt.
Viszont vannak olyan helyek, ahol nem így mennek a dolgok. A lényeg, hogy én mondjuk a lópás helyett jobban aggódnék a rongálás miatt. Egy koliban akaratlanul is előfordul, hogy hevesebb bulik alkalmával beleborítanak valami piát a billentyűzetbe/gépbe, átesnek rajta vagy bármi. Ez egy laptopnál könnyen elkerülhető azzal, hogy a buli idejére táskába be, az meg a zárható szekrénybe. Asztali gépnél viszont ez egy kicsit macerás.
igen a rongálás az amitől a leginkább félek,egy ekkora gépet meg monitort meg nem egyszerű bulik idején elrakni az útból :S
Lehet akkor albérlet lesz ebből,ahova olyan cuccaimat viszem amiket csak akarok(pl állatok). Viszont egy idegen városba egyedül kissé nehéz lesz így a beilleszkedés.... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!