Átképezném magam, mert pedagógusként nem élek meg. De mit érdemes kitanulni?
3 diplomám van, de nyomorgok vele. A tanításhoz értek és szeretem, hivatásomnak érzem, de ezzel a fizetéssel családdal nem engedhetzem meg meg magamnak ezt a "hobbit".
Átképezném magam, kitanulnék egy másik szakmát, de mivel kereshetnék több pénzt?
Milyen tapasztalataitok vannak, mit lenne érdemes tanulni?
(nyelveket beszélek, a modern eszközöket jól tudom használni, tanulékony és rugalmas gondolkodású vagyok)
Milyen tárgyakat tanítasz? Illetve miből van diplomád?
Ezek alapján könnyebben lehetne valamit ajánlani.
Három diploma közül egyikkel sem sikerül elhelyezkedni?
30-as
2 idegen nyelv, és magyar szak
Bp.
Budapesten két idegen nyelvvel nem rosszak az esélyeid, bár még mindig nagyon szűkszavú voltál, nem derült ki, mely nyelvekről van szó. Két hasznos nyelvvel valószínűleg szakmai ismeretek nélkül is lehet valamilyen normális állást találni. Ha emellett még fel is tudsz mutatni valamit (pénzügyi ismeretek, pályázatírási ismeretek), akkor még könnyebb lesz a dolgod.
Viszont ha nyelvtanár vagy, nem tudom, miért nem vállalsz magántanítványokat. Abból még jönne be némi pénz, és esetleg nem kellene feladnod azt, amit szeretsz.
És ki vesz órát? Megbízhatóan.
Persze vitatkozhatunk olyan dolgokon, hogy amiket már kipróbáltam, azzal miért is nem kéne rosszul élnem, de a kérdés az: Mivel lehet ma Mo.-n jól keresni. Ami egy kicsit talán a szakmámba is vág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!