Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy kell ezt a matek feladato...

Hogy kell ezt a matek feladatot megoldani?

Figyelt kérdés
Van 6 fiú és néhány lány. Minden fiú ismer 2 lányt, minden lány ismer 3 fiút. Hány lány van összesen? Utána ezt szemléltetni kell gráffal.
2012. ápr. 26. 22:51
 1/5 anonim válasza:
basszus te vagy ott az órán és nem mi. mi a francot csinálsz ha nem figyelsz?? -.-"
2012. ápr. 26. 22:59
 2/5 anonim ***** válasza:
ne bántsd inkább segíts neki, én sem értek mindent az órán a tanár meg egy arogáns ribi úgy van vele, hogy amit ő eddig fel tudott fogni azt mindenki tudja
2012. ápr. 26. 23:03
 3/5 anonim ***** válasza:
én ezt egyből gráffal rajzolnám, de nem vok túl jó matekból! :)
2012. ápr. 27. 00:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:D Már kezdek rájönni hogy csak úgy lehet valaki valamiből jó ha van elég pénze... Ha nincs akkor mehet a levesbe... Így van ez a matekkal is, a suliban nem jól oktatják, viszont egy csomóan külön matektanárral készültek meg minden és én vagyok az egyetlen akinek nincsen pénze se a a szüleimnek ilyenre és így tehát nem mehetek érettségizni mert megbuktam..
2012. ápr. 27. 20:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Egyébként így hogy csak azok mennek át akik különórákra is járnak óránként 2000 ezer forintért, ez így sztem. nem igazságos. Úgy lenne sztem. igazságos ha mindenki egyedül othon készülne fel, segítség nélkül, akkor sztem. sokkal kevesebb jó tanuló lenne.
2012. ápr. 27. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!