Mikor lesz kész a diákigazolványom?
Figyelt kérdés
Augusztusban igényeltem 3hónap múlva szólt a gazdaságis hogy nem jött meg az azonositó kódom így megint kell igényelni új fénykép stb.. ez volt november körül azóta én várom és várom...
Igaz hogy esti gimibe járok de azért ez már nekem is hosszú idő :/
2012. ápr. 26. 21:30
1/1 Andizsuzsi válasza:
Ami a diákigazolvány terén az idén van, az egy vicc. Én iskolatitkárként mondom, az elsősök felének nálunk sincs. Most, miután az új rendszer talán beindult, mi is újra igényeljük. Neked is ezt tudom ajánlani, okmányiroda, fényképezés adategyeztetés, új igénylés. Szerintem a régi rendszer szerinti igényléseket már nem gyártják le, bár nem mondják ki, csak nem csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!