Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy az egész iskolában (5-8.osztály) minden osztály szétbarmolja az osztályunkat és a tanárokban meg nincs annyi hogy rászóljanak az 5-esekre (ők szedik szét az osztályt) Amikor én szólok rájuk akkor egyből hívják a tanárokat hogy csesztetem őket (az egész osztályból csak én vagyok képes kiállni mindenkiért ) Ma is elegem lett hogy úgy jöttünk vissza egyik tesi óráról hogy a padok fel voltak borítva és 2 szék hiányzott. Én elmentem utánuk és rájuk szóltam hogy nem lesz ez így jó mire az volt a válasz hogy keressük meg a székeket én erre felhoztam hogy hogyan tud egy osztályban eltűnni 2 szék és így találgattam hogy talán elrepült magától vagy elsétált... akkor erre 2 kis csaj beszólt hogy mi is ugyan úgy szétszedjük az osztályukat (matematika szaktanterem) Most akkor szerintetek ez hogyan van vagy nincs igazam ?2012. ápr. 24. 18:40
1/4 anonim válasza:
De teljesen igazad van, ebből is látszik, hogy disznó módjára élünk és a szegény iskolákat is tönkre rakunk ami még nincs. Nyugton, ahol én voltam ott minden csillog, mert be vannak kamerázva a termek és a berendezés rongálást komoly pénzbüntetéssel jár. Szóval szerintem ezzel ne stresszeld magad, nem lesz jobb soha. Ma én is matekon 3 réteg újságpapírt tettem a padra, annyira ragadt.
2/4 anonim válasza:
Nekünk régen a másik osztályba járók letépkedték a plakátokat a falról, illetve összefirkálták őket. Szóltunk az ofőnek, kinyomozták, hogy melyik osztályba jártak a tettesek, és közölték azzal az osztállyal, hogy az egész osztálynak együttvéve ki kell fizetnie a megrongált plakátok árát (több 1000 Ft). Erre egyik srác bevallotta, hogy ő volt, és ő fizette ki végül.
3/4 A kérdező kommentje:
de abban a srácban legalább volt annyi hogy bevallja
2012. ápr. 24. 19:01
4/4 anonim válasza:
Ha közlöd egy egész osztállyal, hogy most pedig összedobtok kb. 5000 Ft-ot, ez elég nagy nyomás a tettesre, nem csoda, hogy bevallja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!