18 tételt meg lehet tanulni 3 nap alatt?
Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 10:27
1/15 anonim válasza:
attól, függ mekkorák a tételek, de napi 6 tétel igazán nem sok...
2/15 anonim válasza:
Persze, de kezdj el imádkozni is:D
3/15 anonim válasza:
3 nap alatt 500 oldalt is meg lehet tanulni, csak akarni kell. De ha meg akarod tanulni, ne netezz, hanem tanulj!
4/15 anonim válasza:
Simán meg lehet tanulni. Én fősuliban mindig úgy csináltam,hogy beosztottam reggel 4 tétel, délután 4 tétel közben van időd enni, pihizni, este pedig pihi.
Másnap reggel 4 tétel, du. 4 tétel így két nap alatt megtanultad.
A harmadik nap pedig csak az ismétlés marad. Egy nap elég átismételni hiszen már megtanultad :) Van ami könnyen megy és gyorsan haladsz vele van ami nehezebben akkor azt még este is ellenőrizd át.
Hát nekem ilyesmi volt a tanulási technikám és jó jegyeim lettek :)
5/15 anonim válasza:
Bőven elég 18 tételre 3 nap, csak akarni kell. Hajrá!
6/15 anonim válasza:
Ha tanultál évközben is nagyobb az esélyed.
8/15 anonim válasza:
engem sürgetett az idő és én 1 nap alatt tanultam meg 20 nyelvtan tételt, igaz ezek nem több oldalasak voltak, de a magyart 20at is letudtam 2nap alatt, na ezek már terjedelmesebb tételek voltak:D csak neki kell ülni és sok kitartásra van szükség:DD
9/15 anonim válasza:
Nem lehet. hagyd a fenébe az egészet és napozz inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!