A turizmushoz miért fontos a matek?
Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 10:11
1/5 anonim válasza:
Azért mert tulajdonképpen közgazdász leszel...Ezért van matek,mikro-makroökonómia,statisztika,számvitel stb:)
2/5 anonim válasza:
Számolni minden területen tudni kell!
3/5 anonim válasza:
Igen, tudni kell, de mindegy, milyen szinten. Én is turizmusra járok, és a matek valami gyilkos. Analízis, valószínűségszámítás, operációkutatás... Fúj. És mindegyikből fél év. Teljesen felesleges szerintem. Ha mondjuk recepciós leszel egy szállodában, akkor majd a beeső vendégeknek fogod magyarázni a Poisson-eloszlást?! Nem hiszem.
4/5 anonim válasza:
Mert a diplomádban is az lesz, hogy közgazdász turizmus- vendéglátás alapszakon, ilyen, és ilyen szakirányon. És ahogy az előttem szóló is írta, ott gyilkos a matek.
5/5 anonim válasza:
Nem kell kétségbeesni a matektól! 3-as voltam belőle általánosban, középiskolában 4-es, az érettségit is 4-re írtam meg.. Fősulin elértem a 3-ast kevés, a 2-est nagyon minimásis gyakorlással.. Ennyi.. Egy jó tanár, aki rendesen leadja az anyagot elég hozzá.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!