Ki mennyit tanult a szóbeli érettségire? Hogy sikerült?
Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 17:51
1/9 anonim válasza:
Az utolsó egy hetet szántam rá, majdnem mindegyik maximum pontos lett.
2009. jún. 18. 18:12
2/9 anonim válasza:
Kedden lesz, ma kezdtem el rá tanulni:)
2009. jún. 18. 19:20
3/9 anonim válasza:
nekem is kedden lesz, töritől elég fosok:S
2009. jún. 18. 20:15
4/9 anonim válasza:
a német emelt 4én volt, két nappal előtte kezdtem el itthon készülni, meg előtte bementem a suliba gyakorolni egy órát a tanárral, mivel egy hónapot kihagytam a suliból, de így is 23 pontom lett a harmincból.
Magyarra is két nap alatt készültem fel, de erre sem tanultam minden órában, köbö napi három órát, mert elveszin az időmet a gyógytorna, vizitorna, meg hasonlók. Ez a szóbelim is jól sikerült, a többit meg már megcsináltam korábban. :)
2009. jún. 18. 20:24
5/9 anonim válasza:
nekem szerdán lesz,még semmit sem tanultam
2009. jún. 18. 20:24
6/9 anonim válasza:
Egy hetet tanultam intenzíven a középszintekre, és egy kivételével max pontos lett. Az emeltre külön egy hetet, és az is max pont:)
2009. jún. 18. 21:39
7/9 anonim válasza:
Hétfőn szóbeliztem. Vasárnap és hétfő közt félúton, néhány ital után megkérdeztem osztálytársamat, hogy figyi, mik a magyar tételek? (Megjegyzem, a magyar négyesem csak annak köszönhető, hogy avantgárdot húztam) :)
2009. jún. 19. 02:16
8/9 anonim válasza:
akkor én ezek szerint stréber vagyok :D én már kb egy hete elkezdtem tanulgatni és csak hétfőn lesz. ezek szerint még bőőőven ráérek xD
2009. jún. 19. 19:35
9/9 anonim válasza:
kedden szóbeliztem. a középiskola éveim folyamán folyamatosan puskáztam mindenből.
a szóbeli előtt 4 nappal elkezdtem elolvasgatni a tételeket egyszer.(nem magoltam be egyiket sem)
kedden szóbeliztem, és mindenem hármas, négyes lett :D
a lényeg, hogy ne pánikolj be ha olyat húzol, amit nem tudsz, hanem hozd ki a legtöbbet a forrásokból, meg magadból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!