Hogy lehet ezeket megtanulni?
Nem tudom, nekem a tanàrok sugtàk le! :)
Amugy ezt màr rég megkellett volna tanulnod! Tudom, én se tettem, sajnàlom azota is! Talàn, ha leûlsz s ugy olvasod a tételt mintha hu de mennyire érdekelne, megragadnak dolgok! A töri igy ragadt meg, persze nem mind, s miért ne azt huztam volna amit nem tudtam! :) De sokat segitettek a tanàrok, ne stresszelj!
Mit jelent a most? Mennyi idő múlva? Azt javaslom, a hátralévő időben olvasd el a tételeket sorban, sokszor egymás után - célszerű hangosan is, nekem úgy jobban megmarad a fejemben. Ha még van rá idő, rövidített vázlatokat is készíthetsz magadnak belőle (de csak ha tényleg van rá idő, mert az írás sokat elvesz). Ha már sokszor elolvastad őket, próbáld meg magadnak felmondani.
Ha a vizsgán összekevered, egyszerűen folytasd tovább a tételt, lehet, hogy észre se veszik, ha elég folyamatosan mondod :) És ne aggódj, menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!