Ha 70%os lett az írásbeli német érettségim, és még 7 pont kell az "erös" 4eshez, akkor ha szóbelin csak nyökögök, akkor nem bukhatok meg?
Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 10:59
11/13 anonim válasza:
Szerintem ne stresszeld magad,simán meg lesz a négyes.
12/13 anonim válasza:
Egyik előző válaszoló rosszul írta, az írásbeli nem 100 pontos, hanem 117, a szóbeli pedig 33. (Én is most érettségiztem - rádadásul pont ma szóbeliztem.)
Hát igen, tényleg min. 7 pontot kell összeszedned a szóbelin, bár attól még erős nem lesz az a 4-es, 60%-ot inkább gyenge 4-esnek mondanám.
De ne aggódj, 7pontot biztos összeszedsz, ahhoz nagyon hülyének kell lenni, hogy megbukj, max. kérdezgetnek, te meg válaszolsz, de meg nem buksz az biztos. Nem is hagyják szerintem, a tanároknak sem érdekük, hogy megbukj. Meg hát 70%os lett az írásbelid, az egész jó, szóval annyira azért szóban sem lehetsz rossz...
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. amugy a szóbelim 84%os lett, nemtudom, hogyan:D összesen, 74%.......örülök a fejemnek.....inkább máknak nevezném, mint tudásnak:D
2009. jún. 18. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!