Ti mivel motiváljátok magatokat a tanulásra?
Figyelt kérdés
Nagyon lusta vagyok ugyanis... eddig nagyjából IQ-ból mentek a dolgok, de most már neki kéne állni rendesen tanulni, a kinyitom-becsukom módszeren túl is. Ti hogy bírjátok ki hogy legalább napi fél-egy órára elhatározzátok magatokat? (Eddig azt próbáltam hogy utána pl ehetek csokit vagy ilyesmi, de elég könnyen átverem a saját fejem :D)2012. ápr. 9. 20:55
11/12 Jedwardlove válasza:
Engem is a célom motivál.Mondjuk én jó tanuló vagyok,és amikor érzem magam ellustulni vagy hogy nincs kedvem tanulni felteszem magamba a kérdést,hogy most azért rontsam el az év végét/amennyit eddig tanultam,mert pl ma délután inkább a haverokkal lennék...Nekem ez be szokott válni.Meg egyszerűen a kötelességemnek érzem,hogy tanuljak :)Elvégre is nem azért élek,hogy tanuljak,hanem azért tanulok,hogy éljek :)
12/12 anonim válasza:
Letöltök egy csomó zenét, és azt hallgatom tanulás alatt. :) Az eredmény hibátlan szóbeli felvételi töriből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!