Tényleg egyéves lesz a technikusi képzés?
Figyelt kérdés
És érettségi után nem lehet majd megcsinálni a technikusit, ha nem az adott iskolában tanutam az előző négy évben?2012. ápr. 9. 14:30
1/2 anonim válasza:
Bármelyik iskolában megcsinálhatod mert ha gimiből mész át érettségi után szakközépbe technikusira akkor felvesznek nyugi, ez nem változik. Elméletileg tényleg egy éves lesz mert én jövőre készülök visszamenni technikusira mert az egyetem sajnos nem megy nekem meg nem is érdekel a szak.
2/2 A kérdező kommentje:
Én is hasonló cipőben vaggyok, de a technikusi után még mennék egyetemre is, ugyhogy azzal is számolnom kell, hogy 2014-től nem adnak pluszpontot a technikusiért. Egy linket tudsz írni, ahol írnak erről az egyéves technikusiról?
2012. ápr. 9. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!