Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb tantárgy? Miért?

Melyik a legjobb tantárgy? Miért?

Figyelt kérdés
Tudom, ez teljesen változó, mindenkinél más, de én egyéni véleményeket szeretnék! Kérlek titeket, indokoljátok meg, hogy miért az a kedvencetek, mit szerettek benne!
2009. jún. 17. 14:53
 1/6 anonim válasza:
100%

Nálam az angol és a rajz a nyerő.

Angol: szerencsére jó a nyelvérzékem és könnyen megy(+ a német is) és szeretem tanulni, mert a kiejtése sem nehéz szerintem.

Rajz: érdekel a műv.töri is, és rajzolni is szeretek. :))

2009. jún. 17. 15:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Irodalom: a legkedvesebb tantárgyam. Nagyon szeretem a költészetet, az irodalmi dolgokat, a művészetet. Ez a tantárgy jelenti számomra a pihenőt és kikapcsolódást a suliban. Ezzel ellenben utálok olvasni! :-) De az irodalom a kedvenc.

Angol: szerencsére nekem is jó a nyelvérzékem, az angol szinte tapad rám, és nagyon szeretem is.

Matek & kémia: ezeket most egy helyre sorolom. Mind a kettőt szeretem, bár nem a kedvenceim úgy igazán, de szívesen tanulom őket.

2009. jún. 17. 15:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a fizika.De ez azért van mert jó tanár tanítja nekünk.Én olyan szerencsés helyzetben vagyok,hogy elég ha az órán figyelek és párszor elolvasom még otthon már rám is ragadt! Talán azért szeretem mert erre sohasem kellett igazából készülnöm =)
2009. jún. 17. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a biosz:) Mert érdekes, de főként az anatómia. Ezért szeretnék orvos lenni:)
2009. jún. 17. 19:03
 5/6 anonim ***** válasza:
katonai alapismeretek, érdekes, hasznos és ezzel szeretnék foglalkozni;) valamint az angol, ez pedig hasznos egyszerű és szeretem tanulni:D
2009. jún. 19. 12:07
 6/6 anonim válasza:

1. Informatika: Azért mert kocka vagyok XD

2. Testnevelés: Azért mert szeretek mozogni és akkor nem kell a padban ülni.

3. Angol: Azért mert kedves a tanár, meg amúgy is könnyű.

4. Földrajz: Ugyanaz mint az angolnál.

5. Technika: Mert nyugalmas óra és nem vagyunk vagy 20-an egy teremben.

A többi béna.

2013. dec. 13. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!