Az felsőoktatásban nem lehet rendesen tanulni?
Viszont azt már tudtam meg utolsó pillanatban, hogy melyik könyvből kellene tanulni. :DD
De amúgy tényleg sokan elhúzzák az időt.
Egyetemen pont az a jó, hogy nincsen meglepi dolgozat meg felelés. Már a félév elején megmondják, hogy mikor lesz ZH, a vizsgaidőszak idejét meg szintén tudod.
Ergo úgy osztod be az idődet, ahogy akarod. Ha tanulsz folyamatosan, akkor nem kell sopánkodnod 3 nappal vizsga előtt, hogy "500 oldal van még hátra és már csak 3 napom van".
Nyilván az ilyen emberek maguknak csinálják a bajt. Amúgy meg az embere imádnak túlozni. Imádom, mikor írogatják, hogy így megszakadnak a tanulásba meg gy megszakadnak a tanulásba, semmi idejük, kávén és energiaitalon élnek, éjszaka tanulnak...
Orvosira járok, nem tanulok egész nap, éjjel soha nem tanultam, van életem és szabadidőm is, még sincsenek szar jegyeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!