Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » E-felvi - WTF? (blablabla)

E-felvi - WTF? (blablabla)

Figyelt kérdés
Most jelentkeztem be az e-felvi adatlapomra, és kicsit bepánikoltam. 1. Nem engedi szerkeszteni az adataimat. Fel akartam cserélni két szakot a sorrendben, de sehová nem enged bejelentkezni. Még a csatolt dokumentumokat sem engedi megnézni. 2. Azt írja ki, hogy hitelesítve vagyok, de 9000 Ft fizetési hátralékom van, vagyis nem fizettem be a felvételieljárás díját. De hát befizettem!!! Át is utaltam, fel is van töltve dokumentumnak az átutalási bizonylat!! Most akkor mi van? Érvénytelen a jelentkezésem? KOmolyan megüt a guta o.O
2012. ápr. 3. 18:59
 1/1 anonim ***** válasza:
nyugi, csak a ponthatárok meghirdetése után fogják átírni befizetettre. amúgy még akkor se lenne érvénytelen, ha nem fizetted volna be, csak utólag behajtották volna rajtad :)
2012. ápr. 3. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!