Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ezzel a sok...

Mit csináljak ezzel a sok cuccal? érdemes meghagyni?

Figyelt kérdés
van egy csomó geometria, nyelvtan füzetem ami még az előző évekből maradt fenn, egészen az 5. osztálytól. Most tizenegyedikes vagyok, és az érdekelne, hogy szerintetek szükséges-e meghagyni ezt a sok cuccot, vagy nyugodtan kidobhatom őket? nagyon sok helyet foglalnak, és csak porosodnak. Érettségin szükségem lesz a geometriára egyáltalán? Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 1. 13:08
 1/1 anonim ***** válasza:

érettségi előtt ha jó tanárod van akkor átfutjátok az anyagot gyorstalpalón...

mondjuk mi csak matekon ismételtünk

magyaron be se fejeztük az anyagot

törin tartott a tanárunk nekünk buzgómócsingoknak extra órát :D

én azt mondanám hogy a 9-től hagyd a szobádban a könyveket

az az alatti évfolyamok meg mehetnek dobozban a padlásra

kidobni nem dobnám ki, mert nem tudom milyen tételeket fognak tőletek kérni a tanárok és lehet jól jön 1-2 összefoglaló általánosból

habár megjegyzem én kisgimis voltam és másképp tanultam mint a sima sulikban, és lehet csak ezért használtam régebbi füzeteimet is érettségi előtt...

2012. ápr. 1. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!