1/7 anonim válasza:
Értelmetlen a kérdés
1 érettségi van,12. végén
Tényleg végigjártál több mint fél évet abban a tudatban hogy érettségizni kell 9. végén?
2/7 anonim válasza:
igen, majd kell 3 év múlva.
18/f
3/7 anonim válasza:
dikesek, nah te se idén barnútá csajeh!
4/7 anonim válasza:
20:24 Most poénos akartál lenni? Szólok, nem jött össze
5/7 anonim válasza:
utolsó hülye , de amúgy én 15 évesen érettségiztem angolból 95%ra tudom szégyen dehát annyire futotta
6/7 anonim válasza:
Persze persze, most, hogy leégtél, jön a kamuzás, h te milyen kis okos vagy:D Már bocs, de lesz@rom, h miből van érettségid meg miből nem, mert nekem is van, mellesleg én egyetemista vagyok, te meg egy kis csíra, szal ez van, nyomoronc. (jah és ha próbálsz cigány nyelvvel menősködni, akkor elsőnek tanuld meg a nyelvet, mert így még a cigányok is kiröhögnek. Jah és csak szólok, hogy a lovári nyelv körülbelül a német nyelvel van egy szintbe nehézségileg, tehát a kis gagyi baromi könnyű angoltól elég messze van, tehát neked sose sikerülne) ennyi vagy...
7/7 anonim válasza:
őő a dicsakos 47%os nem én voltam .p én 1 másik vagyok én Cambridge Proficiency a nyelvtudásom , de azért egyetemistaként ilyeneket írni érdekes
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!