Hol sikerült elhelyezkedned Környezettan/Földrajz diplomával?
Figyelt kérdés
Ne szégyelld...
Én sem teszem, nekem még sehol...
2012. márc. 23. 18:01
1/4 anonim válasza:
A Mekiben, nagy protekció árán.Végre életem álma teljesülhetett és 70 ezret kereshetek.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom te is elégedett vagy a képzéssel. Én amikor elkezdtem az volt a tanszékvezető dumája, hogy nem tud olyanról aki ne tudott volna elhelyezkedni Környezettan diplomával :D
2012. márc. 29. 12:32
3/4 anonim válasza:
Nálunk már elsőben mondták,hogy munkanélkülisek leszünk.Csak magamat szidhatom, életem legnagyobb hibája volt amúgy.
4/4 A kérdező kommentje:
Aha, legalább őszinték voltak, így tényleg csak magadat okolhatod! Viszont nálunk ment a hülyítés keményen, hogy mekkora szükség van ilyen szakemberekre stb. Bedőltem... Ha elsőben kerek-perec megmondják, hogy ezzel max a munkaügyibe lehet jelentkezni, én már az első félév után váltok. Mikor végzősök voltunk akkor kezdték pedzegetni, hogy nem lesz ám minden olyan mesés, ahogy az 3 éve fel lett vázolva.
Köszi a választ, várom mások élményeit is!:D
2012. márc. 29. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!