Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Filmkritikus akarok lenni!...

Filmkritikus akarok lenni! Milyen iskolákat kell hozzá elvégeznem?

Figyelt kérdés
Tudom, Általános iskola és érettségi, felsőoktatás? Egyetem, főiskola? Melyik? És milyen szakra??
2012. márc. 20. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:
37%
nem lesz belőled puzsér róbert.
2012. márc. 20. 20:30
 2/3 anonim ***** válasza:

szabad bölcsészeten van ilyen szakirány.

de az azon végzettek közül 5 évente egy ér valamit vele, a többi szimlán szabadbölcsész sorsra jut és éhen hal.

tudom menő szakma, csak kicsit túltelített, mivel nincs sokra szükség, és kihalásos módon megy.

szóval nem lehetetlen, csak kicsit esélytelen, ezért mindenképp keress egy B tervet is.

(sőt, közeli rokonom filmkritikus, de abból ugyan nem élne meg, ezért mellette még más szakmát is űz, így tervezz)

2012. márc. 21. 22:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Főiskolán belül kommunikáció- és médiatudomány karon van erre lehetőség, én is oda szeretnék menni, bár nem filmkritikus, hanem újságíró szeretnék lenni (:
2012. júl. 5. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!