Tanár függő. Nálunk többnyire 1,75-től adják meg a kettest, de ha valaki 1,55-1,6 körül van, akkor feleltetik. Kivéve a magyar tanárunkat, ő szigorúan 2,0-ra adja meg a kettest és 1,8 alatt nem is felelteti a diákot. De szerintem ez tök jó, végülis nem kér semmi olyat, amit kettesre ne lehetne teljesíteni. :)
Szóval tényleg tanárfüggő, de még nincs évvége, mostmár több egyest ne szerezz, rendszeresen készülj az órákra, tanulj és akkor nem lesz gond.
16/L
Személyes véleményem szerint, nem alap a kettes ilyen átlagnál. Ez azt mutatja, hogy több az egyese mint a kettese. Miért? Mert az év nagy részében szart a tanulásra. Miért kellene átengedni? a két szép szeméért? Hiszen nem tudta teljesíteni a tanév követelményeinek több mint a felét. Én álláspontom, hogy kerek kettes alatt senkit sem kellene átengedni.
Sajnos ez nem így van, és ez meg is látszik. Az összes iskolában csökken a színvonal, kevesebb az elvárás. Egyre hülyébbek a diákok.
Például az én régi középiskolámban a jelenlegi 9-10-esek nem csinálnak annyit, nem tanulnak annyit, nincs annyi órájuk, mint annak idején nekünk.
Kerek kettesre állna az azt jelentené, hogy az egész évben a minimumot teljesítette.
Ennyi a véleményem röviden. Nem kell egyetérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!