Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik a kedvezzőbb: magyar...

Melyik a kedvezzőbb: magyar irodalom vagy a gyógytornász?

Figyelt kérdés
Még 2 évem van érettségiig, de még ebben a félévben fel kell vennem a gimnáziumi fakultációkat.Nagyon szeretem az irodalmat, de van ennek jövője?Másrészt a gyógytornászat is tetszik, én is gyógytornázok, szóval van közöm hozzá. Esetleg ennek mennyi jövője van?Jól járnék ha külföldön ezzel foglalkoznék?
2012. márc. 18. 17:29
 1/2 anonim válasza:
A gyógytornásznak van és lesz jövője, akár külföldön is, már ma is keresettek!
2012. márc. 18. 21:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Én gyógytornásznak tanulok, külföldön halálra keresheted magad vele, de itthon is meg lehet belőle élni, csak kicsit sokat kell gürizni érte (érdemes maszekban tornáztatni munka mellett). Az irodalomról nem tudom, hogy mennyire van jövője, sztem max. tanár lehetnél, de magyar tanárral meg Dunát lehet rekeszteni... Legyél gyógytornász, aztán írj nekünk szép szakirodalmat, úgyse nagyon van. :D Ja, és biosz-fizika fak, ha javasolhatom, kémia annyira nem kell.
2012. ápr. 29. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!