Aki nincs hozzászokva a sok tanuláshoz, az legjobb, ha elfelejti a jogi egyetemet (ELTE)?
Köszönöm:)
És akkor sincs ha véletlen folytán valami csodával, nagyon jól megírnám az érettségit, akkor sincs esélyem?
Persze, ha olyan jó lesz az érettségid, bejuthatsz. Csak el is kéne végezni:D De ha ráhajtasz az érettségire és ott is hajlandó vagy tanulni (mert ezzel a hozzáállással nem lehet, akkor ok. De az, hogy nem az eszeddel van a baj, hanem a szorgalmaddal, azt senki sem fogja nézni. Lesz még bőven olyan, akinek a szorgalmával sincs baj.
Na, azért sok sikert!:P
Ugyan már,amiket leírtál,az alapján még az érettségit sem írod meg túl jól...
De esélyed van,csak az szinte egyenlő a nullával.Bocsi.
Nem akarlak megbántani, de ha kettes-hármas között lebegtél, akkor nem csak a szorgalmaddal van baj.
Én sem tanultam gimiben, mégis jó jegyeim voltak (és nem puskázásból). Gyorsan megértettem az anyagot órán, otthon meg nem foglalkoztam vele. Órák előtt átolvastam, az pont elég volt.
Ha neked tanulás nélkül ennyire nem megy, akkor nem biztos, hogy jó esélyekkel indulsz.
Ennek ellenére nem akarlak lebeszélni, a szorgalmon lehet változtatni, nekem is sikerült.
De kösd fel a gatyád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!