Ha lefeleltem érettségin mikor tudom meg az eredményem?
Figyelt kérdés
Ha lefeleltem akkor már rögtön mondják az eredményemet vagy meg kell várnom míg mindenki leérettségizik és végül mindenkinek elmondják?2012. márc. 15. 14:10
2/5 anonim válasza:
nekünk úgy volt, hogy lenyomtuk délelőtt a szóbelit és aznap délután kellett visszamenni az eredményért. akkor mindjárt oda is adták az érettségi bizonyítványt. de néhány tanár, akivel jóba voltam a folyosón egyből megmondta, hogy hány százalékot adott.
3/5 A kérdező kommentje:
Egyesével kell majd bemenni oda vagy pedig akik leérettségiztek mind az bemegy egy osztályba és név szerint kihívják az embereket és adják az eredményt?
2012. márc. 16. 09:57
4/5 Andizsuzsi válasza:
Az osztály együtt megy be, ofő köszönti a frissen érettségizetteket, elmondja, ki kapott dicséretet, és névsor szerint odaadja az érettségi bizonyítványt.
5/5 A kérdező kommentje:
De én előrehozott érettségire megyek és akkor úgy lesz, hogy osztályonként hívják be az embereket és osztályonként adják oda vagy pedig 11-12.évfolyamból földrajz érettségizők?
2012. márc. 16. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!