Ti hogy tudtok olyan tantárgyat tanulni, amit nem szerettek, mert nem érdekel?
Én a törivel vagyok így...egyszerűen annyira nem érdekel az egész. Félévkor is épp, hogy meg lett a kettesem..Hiába akarom megtanlni nem megy..Segítsetek légyszi!:)
15/L
Én a kémiával vagyok így.. Kollégista vagyok és egész héten a dolgozatra tanultam.. A szobatársam, aki egyben osztálytársam is, nem tanult rá semmitsem.. Írt egy jó kis puskát és ezzel el is intézte.. Mikor odaértünk, hogy írjuk meg a dolgozatot minden, DE TÉNYLEG MINDEN!!! kiment a fejemből.. Egyszerűen nem érdekelt, és amit azelőtti nap még épp, hogy tudtam, már az sem maradt meg. Írtam egy egyest, a lány, aki meg puskát írt, ötösre sikerült neki.. Szóval mivel eszem ágában sincs kémia pályán továbbhaladni, ezért én is így fogok tenni. Lám a következő dolgozat hármas lett..
Mondjuk nem kell rólam példát venni, mert nem éri meg. A történelem igen fontos tantárgy.. Sokkal fontosabb, mint a kémia. Sőt a válaszom sem a kérdésre adott megoldást. De gondoltam megosztom veled, hogy nem csak te vagy így ezzel a problémával.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!