Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ti hogy tudtok olyan tantárgya...

Ti hogy tudtok olyan tantárgyat tanulni, amit nem szerettek, mert nem érdekel?

Figyelt kérdés

Én a törivel vagyok így...egyszerűen annyira nem érdekel az egész. Félévkor is épp, hogy meg lett a kettesem..Hiába akarom megtanlni nem megy..Segítsetek légyszi!:)

15/L

2012. márc. 12. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Engem az motivált, hogy sok pont kellett oda, ahová menni szerettem volna egyetemre. Ha nagyon elszúrtam volna a többi tárgyat, akkor nem vettek volna fel.
2012. márc. 12. 18:31
 2/5 bensdorp ***** válasza:
Ha valamit nehezemre esik teljesíteni, mindig csak a célt tartom szem előtt. Az akadály leküzdése nélkül ugyanis nem érhetem el a célt, ami fontos nekem - ez a tanulásban is így van. Ha nincs kedved törit tanulni, gondolj arra, hogy ha nem teljesítesz jól benne, rossz jegyeket szerzel, nem sikreül jól az érettségid, kevés lesz a felvételi pontszámod, nem nyersz felvètelt, nem tanulhatod azt, amit szeretnél, nem foglalkozhatsz egész életedben azzal, ami az álmod volt. A kedvetlen munka 40-50 év alatt pedig megkeseríti az életed. Tanuld meg, amit kell!
2012. márc. 13. 12:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudom és mindig a céljaimra gondolok, hogy nem fognak felvenni a fősulira és nem óvónő, hanem csak dada leszek..:/ És azt nagyon nem szeretném..
2012. márc. 14. 17:33
 4/5 anonim válasza:

Én a kémiával vagyok így.. Kollégista vagyok és egész héten a dolgozatra tanultam.. A szobatársam, aki egyben osztálytársam is, nem tanult rá semmitsem.. Írt egy jó kis puskát és ezzel el is intézte.. Mikor odaértünk, hogy írjuk meg a dolgozatot minden, DE TÉNYLEG MINDEN!!! kiment a fejemből.. Egyszerűen nem érdekelt, és amit azelőtti nap még épp, hogy tudtam, már az sem maradt meg. Írtam egy egyest, a lány, aki meg puskát írt, ötösre sikerült neki.. Szóval mivel eszem ágában sincs kémia pályán továbbhaladni, ezért én is így fogok tenni. Lám a következő dolgozat hármas lett..

Mondjuk nem kell rólam példát venni, mert nem éri meg. A történelem igen fontos tantárgy.. Sokkal fontosabb, mint a kémia. Sőt a válaszom sem a kérdésre adott megoldást. De gondoltam megosztom veled, hogy nem csak te vagy így ezzel a problémával.. :D

2012. márc. 15. 12:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezeknél a tanároknaál egyszerűen nem lehet puskázni... -.- :D meg sem próbálom, mert tudom, h nem sikerülne..:D
2012. márc. 16. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!