Az Oktatási Hivatal mikor küldi ki a leveleit, ami tartalmazza, hogy pontosan mikor lesz a szóbeli érettségi vizsga időpontja?
ez engem is érdekel :S
egy kis off:
jelentkeztem anno valahova nyelviskolába, mondták, hogy majd pár nappal a tanfolyam kezdete előtt megkapom sms-ben, azt hova és mikor kell mennem, mivel a nyelviskolának csak a székhelyét ismertem, ezért elindultam oda (azt hozzáteszem, hogy akkoriban nem nagyon ismertem ki magamat a városban), mikor már fél órája úton voltam, kaptam egy sms-t hogy hova kéne mennem, fogalmam se volt, hol van az a hely, szerencsére fel tudtam hívni a nevelő apámat, hogy segítsen, kb fél óra bolyongás után meg találtam a belvárosban, és ráadásul egy csomót késtem a legelső óráról, amit a tanár se nézett jó szemmel...
Kedves második! Hát igen, sokan lesz.rják az embert, őket nem érdeklik az ilyenek:(
Kedves harmadik! Köszönöm a válaszodat. Kár, pedig jó lett volna, ha előbb megtudom, de akkor várok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!