Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ezért kicsaphatják a suliból?...

Ezért kicsaphatják a suliból? Osztálytársam folyton szivatja a tekatanárt.

Figyelt kérdés
Általános iskolások vagyunk. Nálunk ugy van, hogy tekán és számtekán 2 csoportra van az osztály osztva. Ezen a héten a mi csoportunk volt technikán. A teka tanár elég öreg, és szenilis ezért mindenki szivatja. De szerintem az oszt.társam már egy kicsit messzire ment. Mindig színészkedik, és megkéri a kezét a tanárnak( hülyeségből persze xD ) , meg olyanokat kérdez: tetszett már kecskével szaporodni? és olyanokat mond: én komolyan felgyújtom az iskolát az összes tanárral együtt.. | én lehetnék felháborodva mert letetszik nézni a szüleimet!! | én sajnálom a tanárnéni gyerekeit ha vannak!! xD persze ezen jót röhögünk mert tényleg szivatnivaló tanárxDxD de ez már sokadjára megy és most olyasmit hallottam hogy lehet kicsapják. Ezért ki lehet?
2009. jún. 9. 21:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

köszi szépen te megértesz minket:D

utolsó válaszoló, te engem ne itélgess ennyi alapján, mert azt se tudod ki vagyok, b*szki azt se tudod ki vagyok.. -.- annyira szánalmas vagy.. :D (nem én se ismerlek, de ha már ennyiből meg tudod ítélni, hogy milyen intelligencia bajnok vagyok..) nem vagy te az anyám hogy itt itélgess..

most nem kezdem el sorolni hogy milyen a bizonyitványom vagy ilyesmi mert akkor is én leszek a h.ülye... -.-" besz*rás.. -.-

amúgy meg, már ne is haragudjatok de ezt nem azért irtam hogy ez legyen a világ problémája.. :D vannak ennél nagyobb gondok is..

2009. jún. 10. 13:37
 12/16 A kérdező kommentje:
bocs az értelmetlen mondatokért.. :D
2009. jún. 10. 13:38
 13/16 anonim ***** válasza:
76%

Akkor minek írtad, te kis iq uralkodó?

Az ilyeneknek azt mondom, hogy ne a tanárt piszkálják, hanem otthon a jó édes anyukájukat és apucikájukat.

Egy fiatal tanár

2009. jún. 10. 20:15
 14/16 A kérdező kommentje:
nem érdekelsz, nem ismerlek és nem te vagy a tanárom. :D
2009. jún. 11. 13:09
 15/16 anonim válasza:
Mindenesetre én inkább nem megyek tanárnak xĐ
2009. júl. 30. 15:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Miért olyan rohadt nehéz nektek elsajátítani egy kis toleranciát a tanár felé? Annyira felnőttnek hisztitek magatokat minden másban, 13 évesen úgy öltöztök, sminkeltek mint egy 25 éves, minden hétvégén reggelig buliztok. Ha egy 13 éves kislánynak felróják, hogy miért él nemi életet, fel van háborodva, hogy ő ezt megteheti, hiszen érett hozzá. Akkor az élet más területén is legyetek felnőttek, és tartsátok tiszteletben, hogy a tanárnak az a munkája, hogy titeket tanítson, és mindezt szánalmasan kevés pénzért teszi. A fiatal, pályakezdő tanárok hzavi nettója sokszor kevesebb mint egyes tinik havi zsebpénze, ugyanakkor a tanárnak ebből kell magát fenntartania. Hogy jönnek egyesek azok, hogy a tanárt inzultálják, és ilyeneket szóljanak be neki? Ngayon kérlek titeket, nézzetek már kicsit magatokba! Sürgősen tessenek egy kis empátiát gyakorolni, vagy ha úgy jobban tetszik, végigtanítani egy egész napot, hasonló miliőben, mint amit a kérdező felvázolt. Ha az én gyerekem bánna így a tanárával, olyat kapna tőlem, hogy élete végéig megemlegeti. Tanárképesítéses nyelvszakos vagyok, tanítani nem fogok, csak a pályatársaimat próbálom védeni.
2009. júl. 30. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!