Ezért kicsaphatják a suliból? Osztálytársam folyton
szivatja a tekatanárt.
Hát, megérdemelné! De tankötelest csak akkor lehet kirúgni, ha találnak neki egy másik iskolában egy helyet. Így aztán ez nem túl gyakori. De ráférne legalább egy fegyelmi tárgyalás, hogy megtanulja a határokat. Tanár
2009. jún. 9. 21:19
nem csapják ki, mert még tanköteles. de amúgy ez elég nagy szemétség már ne haragudj, egy ilyen kis gyerek, egy diplomát végzettel ... tisztelni kellene, mert lehet az a barátod sehová sem fog így jutni. elhiszem, hogy nektek ez jó poén, de azért ez már sok.
2009. jún. 9. 21:36
3/16 anonim válasza:
Remélem majd vele is így bánnak idősebb korában.Ennyit ér a mai generáció.Nem is lesz belőletek semmi soha,drogos,stb léhűtőkön kívül.
2009. jún. 9. 21:48
Hát igen, ide jutott a világ....
Szomorú, hogy ennyire meg van kötve a tanárok keze, így nem tudnak fegyelmezni.
Bezzeg az én időmben....:)) Egy ilyen beszólásért kaptunk volna egy büdös nagy pofont. Otthon meg a párját, ha elmeséljük.
Remélem, azért a tanárnő határozottabban fel fog lépni a saját érdekében, és lesz valami fegyelmi tárgyalás.
Egyébként szerintem ne nevessetek ilyenkor, mert a srác végülis nektek bohóckodik, és ha látja, hogy sikere van, annál több disznóságot fog elkövetni!
2009. jún. 9. 21:52
A diplomát nem végzik hanem szerzik.
Am ugyanaz amit előbb írtak,ki nem csapják csak ha találnak másik sulit.Lány osztálytársam így vágták ki,mert klumpával verte meg egy másik lány osztálytársunk.Amúgy egy két intő vagy a fegyelmi jó megoldá,de aki h.ülye ebből sem tanul...
2009. jún. 9. 21:52
6/16 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat!
amúgy rendes az egyik válaszoló, hogy drogos lesz belölünk... -.-" nem értem minek ilyet mondani.. én biztos nem fogok drogozni. =D
7/16 A kérdező kommentje:
jah amúgy nem haverom, nagyon utálom, mert egy nagy g*ci.. :D szóval felölem repülhet-.- egyébként igaz tényleg nagyon pofátlan.. lekéne verni.. -.-"
Mindig azt mondom, hogy az ilyen borzadály, rohadt kis férgek miatt kéne visszaállítani a szigorú testi fenyítést, beleértve a nádpálcát és társait, mint a szában forgó büdös pofátlan kölke. itt már semmit nem ér a szép szó, a gyermek lelkivilágának megértése. úgy elverném, mint a rongyot, aztán befogná a pofáját, az tuti.
2009. jún. 9. 22:28
Hát figy!!!Én át tudom élni,mi mehet ilyenkor:):)Mert nekünk is van egy ilyen tanár.Éneket és Médiát tanít,és van vagy 8 diplomája(ezt mondja)de téleg szenilis:D:DPl.azt mondja hogy dogát írunk,azt elfelejti megiratni???Meg ha megírjuk 3 hónap után,akkor meg kisem javítja???Be se ír egy jegyet sem amúgy!!:):)EEnnek persze örülünk.:D Meg mikor filmet nézünk(pl. Muzsika hangja)akkor 6-szor is elkezdjük előlröl,pedig csak a végére nem maradt idő,de azért előről nézzünk:(:):)Azért kicsit vicces:):PMeg a rosszabb tanulók szivatják: Hogy tetszik lenni?Van tanárnőnek kutyája?Vannak taárnőnek gyerekei?Tanárnő hova járt?Meg mindennap úgy jön suliba,hogy a sminkje...szóval borzalmas:D:DA rúzs összekente a fogát,úgy ül le a székre,hogy belátunk a lába közé...,a szempillája ki van festve,de tisztára összevan ragadva,és el van kenődve,és ahogy énekel??Az a hang már...:)és több nyelven beszél(állítólag 8-on)
2009. jún. 9. 23:16
Nevessetek csak, sőt ti is piszkáljátok a tanárnőt! Csak így tudtok eljutni a kívánt ostobsaág állapotába.
Az összes ilyen gyereket szüleikkel együtt gázkamrába zárnám. Hova jutott a világ? Egyébként az írásodból is látszódik, hogy milyen intelligencia bajnok lehetsz.
2009. jún. 10. 07:53
Kapcsolódó kérdések: