Guhax kérdése:
Milyen nyárimunka van 14 évesen?
Figyelt kérdés
Én azt szeretném kérdezni hogy 14 évesen BAján vagy baja 30 km es körzetben hol van nyárimunka ilyen maszek dolgokra is kiváncsi lennék bvagy ilyesmi2012. márc. 7. 21:04
1/4 anonim válasza:
Hát hivatalosan semmi, 16 éves kor alatt (szülői engedéllyel is min. 15-nek kell lenni) tilos a diákmunka. Amúgy 16 évesen is nehéz találni bármit, a legtöbb diákmeló nagykorúaknak van meghirdetve.
2/4 anonim válasza:
Előző válaszolónak igaza van. 18 éves kor alatt igazából semmit sem találsz. Amit tudsz tenni egy kis zsebpénzkiegészítésnek, hogy feladsz hirdetést, hogy korrepetálsz olyan tantárgyból, amiből jó vagy, esetleg ismerősön keresztül babysitterkedést is találhatsz, amiért fizetnek (azt nem igazán hirdetném a helyedben, mert még felnőttek is igen nehezen kapnak állást ilyen pozícióban, diplomával a kezükben sem).
3/4 anonim válasza:
Hivatalosan semmilyen, ismerősöket kérdezd meg, hogy valami kis zsebpénzért lehet-e segíteni a ház körül.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek...sokat segítetetek mert eddig kerestem neten nem nagyon találtam és nem tudtam hogy ez a helyzet
2012. márc. 9. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!