Önéletrajz kérdés?!
Sziasztok!
Múlt hónapban záróvizsgáztam, viszont sajnos még nem kapom meg a diplomám, mert nincs meg mindkét nyelvvizsgám. Ebben az esetben ezt hogy írjam az önéletrajzomba? Pl. 2007-2012 XY főiskola "abszolutórium", diploma folyamatban?? Vagy miként lehetne?
Előre is köszönöm a segítséget.
2007- 2012 .. Főiskola, Budapest
- abszolutórium; száma: ... minősítése: ...
(a diploma megszerzéséhez szükséges .... fokú ... nyelvvizsga letétele folyamatban, megszerzésének várható ideje: ..... )
Én így írnám, igaz, nem tudom, hogy az abszolutóriumnak van-e valamilyen okmányazonosítója, illetve hogy ebbe beleírják-e majd a diplomád későbbi eredményét. Ha nem, vagy ha az eredményed nem olyan, amivel büszkélkednél, akkor az abszolutórium kiállításának dátumát tüntetném fel az azonosító helyett
Akkor valahogy így jó lesz?
2008-2012
XY Főiskola
Szakirány:
Abszolutórium megszerzése: (ide jön a záróvizsga dátuma)
Törzskönyvi szám:
A diploma megszerzéséhez szükséges akármilyen nyelvvizsga letétele folyamatban, megszerzésének várható ideje: 2012. október
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!