MOTIVÁCIÓS LEVÉL?
Ezúton szeretném a XXXXXX oldalon meghirdetett XXXXX pozíciójukat megpályázni.
Mint ahogyan önéletrajzomból is kitűnik, Magyarországon végeztem el iskoláimat. Az itt szerzett tudás egy kiemelt műveltségi alapot ad. Angolul társalgási szinten beszélek.
Sajnos Magyarországon szinte lehetetlen pályakezdőként elhelyezkedni. Én úgy gondoltam nem várok a csodára, inkább külföldön próbálok szerencsét. Az európai országok közül az Önök országa volt a legszimpatikusabb. A nyelvrokonságot hazámban a mai napig számon tartják, ezért is szeretnék megtanulni finnül.
Bármilyen munkát szívesen elvállalok, szeretnék minél előbb beilleszkedi, és hosszabb távon kialakítani a megélhetés feltételeit.
Környezetem becsületes, barátságos és segítőkész embernek tart. Ha lehetőséget kapok rá, remélem sikerül Önnek is bebizonyítanom!
Ne haragudj, de egy motivációs levélbe nagyon nem ilyeneket kell írni.
Magadról kell írni benne, hogy miért te vagy a legalkalmasabb személy az adott állásra.
"Angolul társalgási szinten beszélek. "
"Ezt szeretnem, ha valaki le tudna fordítani angolra."
Ne hazudj, mert egyből ki fog derülni, hogy nem beszéled sehogy sem, ha meg mégis, ne légy lusta, csináld meg magadnak, vagy csináltasd profival pénzért!
hát,ha nem tudsz magadtól megírni egy motivációs levelet angolul,akkor bocsi,de a tudásod nem lehet társalgási szintű.
Finnországban pedig finn tudás nélkül nem sok mindenre mész.tudom.itt lakom.
ha csak nem valami komoly,és ritka végzettséged van.
de akkor is minimum,hogy folyékonyan beszéld az angolt.
* egyébként motivációs levélnek ez túl személyes.
néha 'a kevesebb több'
a nyelvrokonságot meg magasról lesz@rják itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!