Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen a középfokú történelem...

Milyen a középfokú történelem érettségi?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet, hogy én nagyon szeretem a fizikát illetve matematikát (ezekből emelt szintű érettségit fogok tenni), de valahogy a többi tantárgy nem nagyon érdekel, így azt kevésbé tanulom meg (a történelem is ide tartozik). Az lenne a kérdésem, hogy mennyire kell nagy tudás az írásbeli illetve a szóbeli résznél? (jelenleg 10. osztályba járok)
2012. márc. 3. 23:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Elvileg használható töri érettségin egy történelem atlasz amik végén mindig van egy időrendbe szedett puska. Konkrétan én annak a segítségével 4-est kaptam töriből és semmit sem tanultam külön rá hasonló okokból. Két éve volt ez és azóta még elte fizikán nem kérdeztek semmit belőle :D
2012. márc. 3. 23:15
 2/7 anonim ***** válasza:
én olyan tételt húztam amit egyszer sem olvastam el, forrásból és térképből összehoztam egy 4est- fölösleges izgulni miatta.
2012. márc. 3. 23:19
 3/7 anonim ***** válasza:
A töri a legkönnyebb:D Írásbelinél az atlasz a barátod:P Szóbelire azért tanulj valamennyit...
2012. márc. 3. 23:23
 4/7 anonim ***** válasza:
A történelem érettségi egy vicc. Állítólag idén már szigorúbb lesz (?).
2012. márc. 4. 00:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Tényleg a töri a legkönnyebb, mármint írásbeli része az tuti. Én sosem voltam jó töriből, mert én inkább reál beállítású vagyok és sosem tanultam az irodalmat, törit. Az érettségin viszont olyanok voltak, hogy össze kellett párosítani a szöveget a képekkel, néztem is, hogy wtf? ennyi? Az esszé egy kicsit húzósabb, de ahhoz is hozzá tudtam szólni. 60 vagy 70 valahány %-os lett az írásbelim, szóbelin megint olyat húztam, amit nem tudtam, szal kicsit lerontottam, mégis meglett a 3-as
2012. márc. 4. 00:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem, rendben köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 4. 11:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen, csak középszintű. Nem vészes, de azért kell tanulni.
2012. márc. 4. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!