Lassan itt az érettségi, hogyan tanuljak töri emeltre?
Bejelentkeztem emelt törire az 50 bónuszpont miatt, de az elsős-másodikos anyagot elég komolyan elfelejtettem. 4-est kenem, többit nem igazán. Mit tegyek, kezdjem el olvasgatni az 1.-2.-os, majd 3.-os könyveket? Mennyire részletesen, elég 1-szer figyelmesen, aztán utána majd a füzetekbe leírt vázlatokkal frissítgetem, csinálok emeltszintű feladatokat (Száray Miklós feladatgyűjtemény stb), vagy mit csináljak? Nem 95%-ra megyek, am Block 70%-os emelt törivel elégedett lennék, ehhez mennyire kell pronak lenni?
Az írásbelitől félek, szóbelit eddig mindig abszolváltam előrehozottaknál, most is lesz majd 1 hónap rá, csak elég lesz már..
Szia!
Én nagyon szívesen tanulnék veled! Nekem pont a 4.-es anyag megy a legnehezebben. Benne vagy?
csőő
2009-ben 67% osat írtam, úgy, hogy nem készültem semmit rá(előző este láttam életemben emelt szintű töri feladatsort.)Egyébként ráadásul rossz tanárunk is volt, de kb. mindig 4-5 voltam belőle....
Szerintem jobban jársz TÉMA körönként átnézni az anyagot,
Megkéne tanulnod az évszámokat! :D én azzal buktam,az esszékkel hoztam fel, azok hibátlanok lettek.... szóbelim is 67% lett, így nem rontott rajta.
nem tudom, van e olyan sárga töri könyved, amiből van közép és emelt... [link]
ez! ebből van közép is.( az is kell!!)
meg itt van ez [link]
nah ha ezt a három könyvet, tudod,(nem szószerint...)
akkor nincs gond... megvan a 80% simán:)
remélem segítettem!!!!:D
ha még van kérdés írj
fakton sokat írtunk... meg én tipikusan az a diák voltam, akit mindenki utál,mert elég volt órán egy kicsit figyelni:D
így eléggé megjegyeztem a dolgokat különösebb tanulás nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!