Már nagyon zavar hogy nem tudom mi legyek, Valaki adna tanácsot?
Gimnáziumba járok(5-éves 4+1 év emelt angol+infó), hát kiderült hogy rühellem az angolt ....(de tudom)
Amiket szeretek: játszani xD, csapatba dolgozni, infót,Matekból ha megértem *5 vagyok ha meg nem akkor max 2-3...
Fizikát még elviselem, törit szeretem még(izgalmasabb dolgoknál) többit rühellem.
Legyen jó fizetése , 17 vagyok, milyen jegyekre van szükségem azt is irjátok a munka mellé ,és persze hogy ellehet e vele helyezkedni
Köszi aki segít
Olyan szakember, aki kapcsolatot tart a partnerekkel, ügyfelekkel. Kommunikációs, marketing és PR tevékenységet végez. Irodatechnikai és multimédiás eszközöket kezel. Közreműködik a rendelések, beszerzések, értékesítések (termék, szolgáltatás) lebonyolításában. Nemzetközi szállítással, szállítmányozással kapcsolatos ügyintéző tevékenységet végez. Nemzetközi szállítással kapcsolatos kiegészítő tevékenységet folytat. Irodai, ügyviteli adminisztrációt végez. Reklamációs eseteket kezel.
Ezt a leírást találtam a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!